WORKSHOP FIT DE WINTER DOOR

WORKSHOP

VRIJDAG 3 NOVEMBER
18.30 – 22.00
Locatie: Cafe Cadans Arnhem

Wil jij ook goed voorbereid en fit de winter in? Kom dan naar deze interactieve, sociale & informatieve workshop, georganiseerd door Cafe Cadans, JACO Bootcamp en Fuel&Flow Training.

Wat is het?

De winter nadert snel, met kortere dagen, koud weer en regenachtige buitenomstandigheden. Maar hoe blijf je fit en gemotiveerd in deze uitdagende periode? Onze workshopavond biedt het antwoord!

Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je hoe je een persoonlijk winter-fitplan kunt opstellen en realiseren. Onze ervaren trainers, Annemiek (Fuel&Flow) en Jaco (Jaco Bootcamp), begeleiden je door een informatieve en praktische sessie.

Of je nu een fietser, duursporter of bootcamper bent, en zelfs als discipline en ritme behouden niet je sterkste punt is, deze avond is voor jou. We delen inzichten over voeding, het opstellen van effectieve trainingsplannen en blessurepreventie om je winter fit en gezond door te laten komen.

We sluiten de avond af met een leuke teamquiz, met prijzen om te winnen, en genieten van heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door Cafe Cadans. Doe mee en bereid je voor op een actieve en energieke winter!

programma
Voeding
Trainingtips
  • Prijs: € 10,-. Deze prijs is inclusief een drankje, een hapje, sportvoeding en sportdrank.
  • Kledingtip: Draag makkelijk zittende kleding, omdat we ook praktisch aan de slag gaan.
  • Vanaf 22 uur is er gelegenheid om na afloop nog gezellig na te borrelen op eigen kosten, met een aangepaste borrelkaart.
  • Interesse? Schrijf je in via de websitelink! Let op: de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

WORKSHOP