BOOTCAMP REGULAR

Maandag 19:30 – 20:30 uur Vredenburg

Dinsdag 19:30 – 20:30 uur Sonsbeek

Woensdag 19:30 – 20:30 uur Sonsbeek

Zaterdag 9:00 – 10:00 uur Sonsbeek

Trainen in de buitenlucht verandert doelen en prestaties! Bij JACO Bootcamp staat persoonlijke aandacht voorop. Je traint samen met andere enthousiaste Bootcampers, maar toch voor jezelf. Doordat je in groepsverband traint en ook gemotiveerd wordt door een gediplomeerde trainer ga je net dat stukje verder. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en worden afgewisseld met korte stukken hardlopen. Het verschil met de Bootcamp Light is dat bij Bootcamp Regular de oefeningen intensiever zijn, je krijgt minder rust en je loopt grotere afstanden.
Regular Bootcamp is een Bootcamp voor sporters met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij deze full-body work-out train je alle spiergroepen en werk je ook aan jouw conditie. Tijdens de training werk je aan jouw houding en techniek. De focus ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de leuke afwisselende trainingen, soms in spelvorm, vliegt de tijd voorbij en behaal je zonder dat je het door hebt in korte tijd veel resultaat.
Regular Bootcamp is geschikt voor iedereen die zijn algemene kracht en conditie wil verbeteren. Deze training kan ook een prima aanvulling zijn op andere sporten waar je kracht en conditie nodig hebt. Ervaar het zelf en kom lekker buiten sporten met Regular Bootcamp!
Voor wie is Bootcamp Regular?

Deze trainingen hebben een hoge intensiteit en zijn geschikt voor de gemiddelde en gevorderde sporter. Je bent bekent met oefeningen als de push-up, burpee en squat en je kunt langer dan 5 min hardlopen.

Waarom Bootcamp Regular?

Bootcamp Regular is een algemene training voor kracht en conditie. Een uur lang worden krachtoefeningen afgewisseld met conditionele oefeningen en hardlopen. Kies voor deze trainingen als je van afwisseling houdt tussen kracht en stukken hardlopen.

Wat kun je verwachten?

Een afwisselende training voor kracht en uithoudingsvermogen. De training bestaat uit een warming-up, full-body work-out en een cool down. De vorm van de training is afwisselend. Soms in spelvorm, soms met attributen, maar soms ook een vorm waarin je mentaal wordt uitgedaagd. Naast het behalen van resultaat, draait het vooral ook om het hebben van plezier!

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES