Sporten in de buitenlucht

Personal Training bij jou in de buurt!

Geen programma’s, geen testen, gewoon beginnen en volhouden. Waarom zou je testen als je al weet dat je een slechte conditie hebt, niet voldoende kracht hebt, of te zwaar bent? We begrijpen dat meten belangrijk is, maar het kan ook stress met zich meebrengen. Cijfers zouden niet de bron van je welzijn moeten zijn, maar eerder de trots dat je in staat bent om vol te houden en veranderingen aan te brengen in je levensstijl. Houd het eenvoudig. Wanneer je meer gaat sporten, word je sterker en fitter. Als je minder eet, zul je afvallen. Door gezonder te eten, zul je meer energie krijgen.

Vredenburg Personal Training

Personal Training

Eén op één coaching is ideaal voor jou als je behoefte hebt aan een meer persoonlijke benadering van je training, mindset en voeding. Je werkt persoonlijk met mij op een buitenlocatie in Arnhem om je huidige situatie te beoordelen en samen ontdekken hoe we jouw doelen op een snelle, veilige en effectieve manier bereiken. Als het nodig is kijken we naar je voeding en coach ik op gewoontes aanpassen.

Personal Training duo

Duo Training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Je krijgt beide een persoonlijk plan. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Jaco Training & Coaching Sonsbeek Park Arnhem

Bedrijfstraining

Bedrijfsbootcamp op locatie. Voor, na of tussendoor je werk door naar buiten voor een lesje bootcamp. Voor bedrijven die willen investeren in in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers. Als bedrijf krijg je er fittere en energiekere medewerkers voor terug. Als medewerker heb jij je sportmoment gehad wanneer je thuis komt.

HOE WERKT PERSONAL TRAINING?

Personal training is in principe één-op-één-begeleiding van een deskundig trainer, waarbij we volledig de focus leggen op jou en je trainingsdoelen. We stippelen een stappenplan voor je uit en samen gaan we het park in om ermee aan de slag te gaan. Een uur lang werken we ons in het zweet met een gevarieerd sportprogramma. Je leert hoe je met en zonder atributen traint en hoe je blessures en spierpijn voorkomt. En als je wilt staan we je bij met voedingsadvies.

WAAR PERSONAL TRAINING?

Ons werkgebied is omgeving Arnhem. Voornamelijk in de Parken Sonsbeek, Immerloo, Presikhaaf, Angerenstein, Zypendaal en Klarenbeek. Afhankelijk van de planning en de locatie waar jij woont.

WAT KOST PERSONAL TRAINING?

Gratis proefles

Personal Training: 10 strippenkaart € 500,- (€ 50,- per training)
Inclusief onbeperkt gratis gebruik maken van alles groepstrainingen.

Duo Training: 10 strippen € 600,- (€ 30,- per training per persoon)
Inclusief onbeperkt gratis gebruik maken van alles groepstrainingen.

  Waarom buiten?

  Sporten is gezond, maar buiten sporten is nóg gezonder! Alleen het buiten zijn geeft al energie. Het is bewezen dat een groene omgeving positieve effecten heeft op je gezondheid en ook de aanwezigheid van zonlicht is goed voor je.

  Arnhem heeft veel geschikte locaties voor outdoor personal training. Er is altijd wel een mooi park bij jou in de buurt waar jíj graag getraind wilt worden.

  Wat kan ik verwachten?
  Outdoor Personal Training is niet voor iedereen geschikt. Ben jij bang voor een beetje regen, natte ondergrond, wind, sneeuw of kou? Dan moet je vooral binnen gaan sporten. Wanneer het wat harder regent passen wij de training aan en gaan we een overdekte locatie zoeken. Je zult merken dat het minder regent in Nederland dan dat we vaak denken.

  Doelstellingen als afvallen, meer kracht, fitter worden en meer conditie zijn de meest logische doelstellingen. Waar het ons om gaat is dat je plezier gaat krijgen in sporten, de lat niet altijd zo hoog legt, regelmatig gaat sporten en langzaam een gezondere leefstijl gaat aannemen. Wanneer je dat lukt dan zul je alle doelstellingen behalen die je wil. Heb nog een specifiekere doelstelling dan kunnen we daar altijd aan werken. Wij kunnen een perfecte voedings of trainingsprogramma voor je maken maar als je niet gaat dan heb je daar niks aan. Bij ons ligt de focus dus op aanwezig zijn, tijd voor jezelf maken en duurzaam resultaat halen op de lange termijn.

  Klantenervaringen