Fit mind fit body

Personal training in de buitenlucht. Wil je afvallen, je conditie verbeteren of sterker er fitter worden? Ik bied persoonlijke begeleiding bij het sporten in de buitenlucht. Want alleen al buiten zijn in een groene omgeving, geeft een positief effect. Je zet jezelf 100% op 1 en gaat voor je doel.
Personal Training Kracht

PERSONAL TRAINING

€ 45,- per uur (10 strippen € 40,- per uur)

Wil je sterker er fitter worden? Slanker of juist zwaarder en gespierder? Ik bied persoonlijke begeleiding bij het sporten in de buitenlucht. Want alleen al buiten zijn in een groene omgeving, geeft een positief effect. Je zet jezelf 100% op 1 en gaat voor je doel.

Personal Training duo

DUO TRAINING

€ 55,- per uur (10 strippen € 50,- per uur)

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Je krijgt beide een persoonlijk plan. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Personal Training Vredenburg

SMALL GROUP TRAINING

€ 70,- per uur

Small group training is voor mensen die samen in groepsverband willen sporten met snel resultaat, maar toch de aandacht van een Personal Trainer wil. Het is geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau sporten. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie en kracht werken.

Hoe krijg ik Personal Training?

  • Vul je gegevens in
  • Druk op verzenden
  • Ik neem contact met jou op