Fit mind fit body

Ben jij klaar voor een lichaamstransformatie? Wil je sterker er fitter worden? Slanker of juist zwaarder en gespierder? Ik bied persoonlijke begeleiding bij het sporten in de buitenlucht. Want alleen al buiten zijn in een groene omgeving, geeft een positief effect. Je zet jezelf 100% op 1 en gaat voor je doel.
Jaco_Bootcamp_Immerloo_sept_low_res_-16

PERSONAL TRAINING

Wil je sterker er fitter worden? Slanker of juist zwaarder en gespierder? Ik bied persoonlijke begeleiding bij het sporten in de buitenlucht. Want alleen al buiten zijn in een groene omgeving, geeft een positief effect. Je zet jezelf 100% op 1 en gaat voor je doel.

Jaco_Bootcamp_Immerloo_sept_low_res_-27

DUO TRAINING

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Je krijgt beide een persoonlijk plan. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Jaco_Bootcamp_Immerloo_sept_low_res_-35 (2)

SMALL GROUP TRAINING

Small group training is voor mensen die samen in groepsverband willen sporten met snel resultaat, maar toch de aandacht van een Personal Trainer wil. Het is geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau sporten. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie en kracht werken.

Hoe krijg ik Personal Training?

  • Vul je gegevens in
  • Bij onderwerp; Personal Training, Duo Training of Small Group training
  • Druk op verzenden
  • Ik neem contact met jou op