BOOTCAMP KRACHT

Maandag 18:30 – 19:20 uur Vredenburg

Donderdag 19:30 – 20:30 uur Vredenburg

Vrijdag 8:00 – 10:00 uur Zypendaal
(40min training, starten vanaf 08:00 uur)

Trainen in de buitenlucht verandert doelen en prestaties! Bij JACO Bootcamp staat persoonlijke aandacht voorop. Je traint samen met andere enthousiaste Bootcampers, maar toch voor jezelf. Doordat je in groepsverband traint en ook gemotiveerd wordt door een gediplomeerde trainer ga je net dat stukje verder. De oefeningen zijn gericht op kracht. Tijdens de rust van een bepaalde spiergroep train je een andere spiergroep. Het verschil met de Bootcamp Regular is dat bij Bootcamp Kracht er niet wordt hardgelopen en minder cardio oefeningen worden gedaan. De nadruk ligt dus meer op kracht dan op uithoudingsvermogen.
Bootcamp Kracht is een Bootcamp voor beginnende sporters tot aan gevorderde die alleen op kracht willen trainen. Je hebt hier geen basis conditie voor nodig. Bij deze full-body work-out train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan jouw houding en techniek. De focus ligt op het verbeteren van kracht. Door de leuke afwisselende trainingen, vliegt de tijd voorbij en behaal je zonder dat je het door hebt in korte tijd veel resultaat.
Bootcamp Kracht is geschikt voor iedereen die zijn algemene kracht wil verbeteren. Deze training kan ook een prima aanvulling zijn op andere sporten waar je kracht nodig hebt. Ervaar het zelf en kom lekker buiten sporten met Bootcamp Kracht!
Voor wie is Bootcamp Kracht?

Deze trainingen zijn gericht op kracht en zijn geschikt voor beginners en de gevorderde sporter. Je kunt op je eigen niveau de oefeningen uitvoeren, je hebt daar geen basis niveau voor nodig.

Waarom Bootcamp Kracht?

Bootcamp Kracht is een algemene training voor kracht. Een uur lang doe je alleen maar krachtoefeningen. Voor beginners ideaal om eerst kracht op te doen voordat je bijvoorbeeld begint met hardlopen. Deze training is een goede aanvulling voor sporters die al veel aan cardio training doen. Kies voor deze trainingen wanneer je vooral meer kracht wil opbouwen.

Wat kun je verwachten?

Een afwisselende training voor kracht. De training bestaat uit een warming-up, full-body work-out en een cool down. Er wordt getraind in circuitvorm met attributen. Je voert de oefeningen uit binnen een bepaalde tijd, een timer geeft steeds aan wanneer je naar de volgende oefening gaat. Daarnaast train je op muziek. We verplaatsen niet en blijven op één plaats. Naast het behalen van resultaat, draait het vooral ook om het hebben van plezier!

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES