BOOTCAMP LIGHT

Zaterdag 10:00 – 11:00 uur Sonsbeek

Woensdag 18:30 – 19:30 uur Sonsbeek

Bij Bootcamp Light ligt de focus op houding en techniek. Je traint volledig met je eigen lichaamsgewicht. Een full-body training . Een goede houding is de basis voor elke Bootcamp. Je wordt je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken.

Bootcamp Light is voor mensen die graag willen sporten, maar zich belemmerd voelen door hun conditie, fysieke ongemakken of motivatie. Bij de Bootcamp Light wordt hier overal rekening mee gehouden!
De Bootcamp Light lessen zijn minder zwaar en intensief dan de reguliere bootcamp lessen, maar je kunt het altijd zo zwaar maken als je zelf wilt. Uiteraard stimuleert de trainer (en je mede bootcampers) je om het maximale uit jezelf te halen!

Voor wie is Bootcamp Light?

Bootcamp Light is voor iedereen. Je hebt weinig tot geen sportervaring nodig. De focus ligt op het aanleren van houding en techniek. Je hoeft geen afstanden te kunnen hardlopen.

Waarom Bootcamp Light?

Met Bootcamp Light begin je met het aanleren van de oefeningen en werk je stap voor stap aan sterkere spieren en een betere conditie. Je kunt rustig op je eigen niveau de training volgen.

Wat kun je verwachten?

Een afwisselende training voor kracht en uithoudingsvermogen. De training bestaat uit een warming-up, full-body workout en een cooldown. De vorm van de training is afwisselend. Soms in spelvorm en we maken af en toe ook gebruik van attributen. Naast het behalen van resultaat, draait het vooral ook om het hebben van plezier!

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES