Over JACO Bootcamp

JACO Bootcamp verzorgt bootcamplessen in Arnhem. JACO bootcamp is opgericht door Jaco van der Sleen. Hij verzorgt de trainingen in Park Immerloo en Park Sonsbeek. Jaco is een ervaren, rustige trainer die absoluut niet gaat drillen, maar op een leuke manier motiveert. Plezier staat voorop, want zonder plezier houd je geen enkele sport vol.

Locatie en dagen trainingen;

Maandagavond Park Immerloo (Arnhem-Zuid)

Woensdagavond Park Sonsbeek

Zaterdagochtend Park Sonsbeek

Bekijk hieronder de abonnementen


Eén keer per week

Maandabonnement

23,00 per maand
Eén keer per week bootcampen op een dag naar keuze


Wil je één keer per week bootcampen?
Kies dan het maandabonnement van 23,00 euro. Hiermee kan je één keer per week sporten op een dag naar keuze. Het abonnement is een maand geldig en gaat in op de dag van afname.

Jaarabonnement

19,00 per maand
Eén keer per week bootcampen op een dag naar keuze

 

Wil je één keer per week bootcampen? En dat een jaar lang?
Kies dan het voordelige jaarabonnement, waarvoor je per maand 19,00 betaalt. Hiermee kan je één keer per week sporten op een dag naar keuze. Het abonnement is een jaar geldig en gaat in op de dag van afname. Na een jaar wordt het abonnement maandelijks opzegbaar.

JACO Bootcamp Arnhem
JACO Bootcamp Arnhem

Onbeperkt

Maandabonnement

32,00 per maand
Onbeperkt per week bootcampen op een dag naar keuze

 

Wil je regelmatig bootcampen?
Kies dan het maandabonnement van 32,00 euro. Hiermee kan je onbeperkt sporten, wanneer je maar wilt. Het abonnement is een maand geldig en gaat in op de dag van afname.

Jaarabonnement

26,00 per maand
Onbeperkt per week bootcampen op een dag naar keuze

 

Wil je vaak bootcampen? En dat een jaar lang?
Kies dan het voordelige jaarabonnement. Je betaalt 26,00 euro per maand. Hiermee kan je onbeperkt sporten, wanneer je maar wilt. Het abonnement is een jaar geldig en gaat in op de dag van afname.

Rittenkaart

Is een wekelijkse les te veel, maar wil je wel af en toe meedoen? Kies dan voor een strippenkaart. Sporten op het moment dat het jou uitkomt! We bieden de volgende opties:

  • 10 strippen (€60,00 en 6 maanden geldig).
  • 20 strippen (€100,00 en 12 maanden geldig).
JACO Bootcamp Arnhem

Wat is bootcamp?

 

Bootcamp is een allround trainingsmethode in de buitenlucht. Je sport in gezellig teamverband én onder professionele begeleiding van een instructeur. Samen zoek je de uitdaging op! In 60 minuten vergroot jij jouw conditie, spierkracht en flexibiliteit. Tijdens de oefeningen gebruiken we het lichaamseigen gewicht en trainingsmaterialen uit de omgeving zoals een tak, bank, muur, of heuvel en af en toe gemakkelijk te vervoeren fitnessmaterialen zoals kettlebells. De trainingmethode begint met dynamische rekoefeningen en hardlopen als opwarming. Daarna volgen verschillende intervaltrainingen. Ten slotte eindigt de groepssessie met een cooldown.