“Thanks to you for your patience, your kindness and your encouragements. Because of you, i am always looking forward to the next saturday morning.”

Pascal

“Door jouw persoonlijke aandacht heb ik eindelijk écht plezier in begeleide sport!”

Peter

“Ik vind het nog steeds elke week superleuk om bij jou te komen sporten. Ik kan echt mezelf zijn en jij zorgt ervoor dat de trainingen ook na 5 jaar nog steeds uitdagend blijft. Je haalt het beste in mij naar boven, dat krijgt niet zomaar iedereen voor elkaar.”

Bianca

“Ik vind jou een fantastisch persoon. Ik vind jouw trainingen nog steeds geweldig en ik kijk er altijd weer naar uit als het zaterdagochtend is. Je hebt mij ook enorm geholpen met jouw coaching.”

John

“Ja het gaat eigenlijk wel heel goed 🙂 Ben mij regelmatig bewust van de houding die ik aanneem en mijn rol in een gesprek. Merk wel dat dit veel rust en zelfvertrouwen geeft. Hierdoor wordt voor mij ook steeds duidelijker van wat voor werk ik blij word. Ik ben al aan het kijken naar andere functies en ik doe daarnaast ook vrijwilligers werk.”

Läslo

“Ja ik heb er nog steeds veel aan. Je kan er ook soms mee spelen in gesprekken. Ff lekker zo’n stilte laten vallen. Ik merk dat mensen dan veel meer vertellen. Al met al ben ik beter gaan luisteren naar mensen. Vooral naar wat ze echt zeggen. Mooi!”

Richard